Magazin

★★★★☆

Care este o masina de cusut mai buna Singer sau Brother?

Modelele de masini de cusut ale ambelor marci sunt bine cunoscute, insa Brother incorporeaza mult mai multe piese din plastic in produsele sale. In timp ce Singer foloseste metal, de aceea modelele Singer sunt mai bune atunci cand se compara.

Greutate si calitate:

Calitatea produsului este unul dintre principalele lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare. Credeti sau nu, greutatea sa ajuta foarte mult la determinarea calitatii materialelor sale.

In general, masinile de cusut care cantaresc 6 kg sunt de foarte buna calitate, desi acest lucru este putin incomod in cazul in care le schimbati constant.

In cazul in care cantaresc mai putin de 6 kg, este posibil sa contina materiale de calitate slaba, cum ar fi plasticul, astfel incat este mult mai probabil sa isi uzeze componentele intr-un timp scurt si sa se strice.

Puterea motorului:

Puterea motorului masinii de cusut pe care o alegeti este foarte importanta. Desi acest lucru este strans legat si de tipul de tesatura pe care doriti sa o coaseti.

Masinile de cusut cu o putere foarte mica nu pot coase tesaturi groase, de fapt, este posibil ca acestea sa aiba performante mai bune pe tesaturi mai subtiri.

Trebuie sa fiti atenti la zgomotele pe care le produc unele modele, deoarece, de obicei, atunci cand sunt foarte zgomotoase, exista o probabilitate mare ca motorul lor sa se strice in scurt timp. Fie din cauza unei rupturi, fie din cauza uzurii componentelor sale.

Accesorii:

Trebuie sa fiti atenti la zgomotele produse de unele modele, deoarece, de obicei, atunci cand sunt foarte zgomotoase, exista o probabilitate mare ca motorul sa se strice in scurt timp. Fie prin rupere, fie prin uzura componentelor sale.

Acestea sunt cateva dintre accesoriile care va pot fi benefice.

Bobine de rezerva:

Bobinele sunt una dintre componentele care se pot defecta frecvent la unele modele, avand o rezerva de acestea poate fi de ajutor.

Ace:

De obicei, majoritatea masinilor de cusut au un set de ace, de asemenea, este important sa tineti cont de acest detaliu inainte de a lua o decizie.

Pret:

In general, veti gasi masini de cusut de buna calitate care au mult mai multe functii decat altele. Acestea sunt, de obicei, mai scumpe si se adreseaza unui public de experti.

Daca sunteti incepator, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa va limitati la un model simplu, chiar daca acesta este ideal pentru dumneavoastra. Uneori este mai convenabil sa aveti functii suplimentare pentru a experimenta si a va exersa mai mult.

Masinile de cusut scumpe nu sunt neaparat cele mai convenabile. Tineti cont de faptul ca unele modele mici pot fi costisitoare, din cauza pieselor lor mai mici.

Cele mai bune marci de masini de cusut

Alfa:

Alfa este una dintre cele mai cunoscute companii din domeniul masinilor de cusut. Este de origine spaniola si, din 1925, produce modele dedicate acestui domeniu.

Fara indoiala, aceasta companie are o mare popularitate si preferinta in randul cumparatorilor datorita calitatii bune a produselor sale, pe care o puteti vedea cu ochii vostri. In plus, piesele de schimb pentru masinile de cusut ale acestui brand sunt mai usor de gasit.

Singer:

Aceasta este o alta marca de masini de cusut dintre cele mai bune pe care le puteti gasi. A fost fondata in Statele Unite in 1851 si lucreaza de mult mai mult timp in acest domeniu decat alte marci. Alegerea unui model de la aceasta marca inseamna ca veti obtine un produs de calitate.

Singer este, de asemenea, un brand foarte cunoscut, fiind preferatul multor persoane, datorita calitatii sale.

Brother:

Este posibil ca acesta sa nu fie unul dintre cele mai cunoscute branduri din acest domeniu. Cu toate acestea, Brother are o calitate excelenta.

Aceasta companie este de origine japoneza si lucreaza la masini de cusut din 1928. Modelele lor au multe avantaje, de la materiale de calitate excelenta, pana la caracteristici pe care va veti stradui sa le gasiti la alte modele. Nu veti regreta achizitia dumneavoastra.

Care este o masina de cusut mai buna Singer sau Alfa?

Acestea sunt doua dintre cele mai bune marci de masini de cusut pe care le puteti gasi pe piata. Adevarul este ca nu exista un castigator clar intre modelele celor doua, insa, puteti fi siguri ca aceste marci au o calitate deosebita pe care nu o veti regreta.

Care este mai buna Janome sau Singer?

Indiscutabil, Singer este o marca net superioara lui Janome. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care este mai recunoscut.

Accepti cookies? Citeste mai mult